Schrieken en Gouvernante

WAAROM  S & G?

Controle houden en kosten besparen. Deze twee argumenten vormen veelal de reden voor startende of ervaren ondernemers in het MKB om de administratie zelf te doen. In praktijk bereiken zij daarmee het tegenovergestelde. Het bezorgt hen een onoverzichtelijke administratie, gebrek aan focus, onnodige kosten, en dus zorgen.

S&G neemt deze zorgen weg. Al dat interpretatiewerk van cijfers, de wettelijke regelingen rondom administratie en boekhouding, het geestdodende invullen van getallen; u wilt er als ondernemer niet mee bezig zijn, en een boekhouder is er secuurder in. Een boekhouder die u met zijn kennis en ervaring financieel voordeel oplevert.

De grote voordelen voor u als u S&G inschakelt:
- Kostenbesparing
- Maximaal fiscaal voordeel
- Een professioneel team:
- boekhouders, fiscalisten, belastingadviseurs (A-Countants), juristen en incassospecialisten
- Meer balans in uw werk
- Meer tijd en focus
- Efficiëntere bedrijfsprocessen

Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

"Probeer niet om een succesvol mens te worden, probeer liever om een waardevol mens te worden" Albert Einstein

S&G hoopt waarde toe te voegen aan het leven van individuen in deze maatschappij. Daarom bieden wij mensen met een moeilijk lichaam een werkplek aan. Mensen met een moeilijk lichaam zijn hetzelfde als u en ik.

Maar waar wij een lichamelijke actie als iets vanzelfsprekends uitvoeren, daar moeten mensen met een moeilijk lichaam een extra inspanning voor doen. En dus bezitten mensen met een moeilijk lichaam vaak een grotere gedrevenheid en meer doorzettingsvermogen.

De perfecte formule voor succes
Als bedrijf zoeken wij naar medewerkers die zo'n drive bezitten. Daarvoor zijn wij als werkgever graag bereid om die stap extra te doen.

Gedreven medewerkers + een betrokken werkgever
=
kwalitatief bovengemiddelde diensten

Wij doen aan Maatschappelijk ondernemen! Doet u mee?